Willem Stevens      Klaasje de Jonge

Voorouders van Larissa Stevens.

Laatst gewijzigd: 15-01-2022 11:00
Foto overzicht voorouders Larissa Stevens

Welkom op de genealogische website van de familie Stevens. Deze site bevat een overzicht van de voorouders van Larissa Stevens, de jongste telg uit de familie. Niet alle informatie op deze site is door persoonlijk onderzoek samengesteld, de meeste informatie is verzameld van gegevens die reeds op het internet beschikbaar zijn. Voor een deel is persoonlijk onderzoek verricht naar gegevens betreffende de familie Stevens. Het overgrote deel van de familierelaties komen uit de provincies Drenthe en Zuid Holland. Voor wat betreft de familie Stevens concentreert zich dat in en rondom de gemeente Westerbork.

Hoewel er uiterste zorg aan wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct en actueel mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en de samensteller is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie.

Familienamen uit de omgeving Drenthe: Stevens, de Jonge, Slomp, Bouwmeester, Kleine, Moes, Gerrits, Wessels, Barelds, Stegeman, Beekelaar, Prins.
Familienamen uit de omgeving Zuid Holland: Essenberg, Noordermeer, Bronder, Hoogenboom.

Genealogische overzichten Larissa Stevens

Publiek
Genealogie Larissa Stevens , overzicht met Humo-Gen php database.

Niet Publiek (inloggen noodzakelijk)
Familie overzicht weergegeven met GenoPro, inclusief prachtig grafisch overzicht.
Genealogie Larissa Stevens , overzicht met Humo-Gen php database.
Familie foto album , oude familie foto's.